Skjul

Efterspørgslen på termiske kameraer med måling af kropstemperatur stiger

Vi deltager alle aktivt med at mindske spredningen af den nye Coronavirus, og i den forbindelse er antallet af forespørgsler til os omkring termiske kameraer steget. Teknikken har eksisteret længe, men efterspørgslen efter termiske kameraer med kropstemperaturmåling har indtil nu ikke været særlig stor. Netop nu oplever vi en forandring i interessen i den vestlige verden, hvor flere virksomheder ønsker at beskytte personalet og hjælpe med at standse smittespredningen. 

 

 

Har du interesse i termiske kameraer med måling af kropstemperatur, kan vi tilbyde et komplet system fra Dahua, hvor gennemprøvet teknik gør dette muligt.

Du kan læse mere om produktet ved at klikke her!


I løbet af februar 2020 bliver Teletec distributør af Vaions overvågningsplatform med tilhørende kameraer og servere.

Vaion er en global tech-virksomhed med kontor i Norge, England og USA. Virksomheden blev grundlagt i 2018 udfra ideén om at kunne leverere videosikkerhed på en smartere og bedre måde, end hvad man tidligere har set. I sin udvikling af kameraer, NVR-system og software er innovativt design og forbedret  brugeroplevelse i fokus.

Den moderne kameraovervågning udbygges med Vaions avancerede AI-funktioner, som gør det lettere for virksomheder at overvåge sine aktiver proaktivt. Med teknisk expertise og et bredt sortiment har Vaion skabt et fuldt CCTV-system designet til at beskytte mennesker, kontorer og  produktionslokaler. Ved at Teletec nu fører Vaions komplette overvågningsplatform, tilbyder vi et komplet kamerasortiment hvor ingen opgave er for lille eller for stor.

Download pressemeddelelse her >> 


Forårsfeber på nye Dahua Ultra kameraer!

Vi fejrer forårets ankomst med fokus på Dahuas nye Ultra kameraer, der findes i både dome og bullet versioner.


Dome Camera IP HDBW8231E-ZHE

Bullet Camera IP HFW8231E-ZHE

Dome Camera IP HDBW8232E-ZHE

Bullet Camera IP HFW8232E-ZHE

Som hjælp til at finde den rigtige model har vi sammenlignet kameraerne for at vise forskellen i forskellige miljøer.
Test også gerne selv ved at udnytte try-out rabatten på 50% af listeprisen
(For at benytte try-out rabatten, kontakt din Teletec sælger. Gælder maks. 1 stk. af hver model pr. kunde).

 

Guide til at vælge den rigtige kameramodel i Dahuas Ultra serie

Ved begrænsede lysforhold kan det være af stor betydning at vælge det rigtige kamera, og helt afgørende for slutresultatet. Alle kameraer giver i dag et godt billede i dagslys eller når der er belysning. Det er ved skiftende lysforhold og i totalt mørke, at forskellene kommer frem. Kik på testen nedenfor.

 

Vi har sammenlignet Dahua kameraer, beregnet på forskellige anvendelsesområder

2 kameraer i Ultra serien, 8231 og 8232, samt 2 kameraer som reference hhv Lite serien 2231 og Pro-serien 4431. Ultra- og LIte kameraerne har en billedsensor på 2 megapixel. Pro-kameraet har en billedsensor på 4 megapixel. Ultra kameraerne 8231 og 8232 har en unik funktion, der kaldes SSA (Smart Scene Adaptive), der automatisk justerer eksponeringen efter hvad kameraet ser.
8231 kameraet markerer sig med et ekstremt god modlyskompensation med en WDR på 140dB, og passer perfekt til miljøer med store lysændringer og lysforskelle i billedfeltet.
8232 kameraet markerer sig med en ekst...

Read More

Tilmeld dig Wisenet Wave WEBBINARIUM!

Vi viser dig hvor enkelt det er at installerer et Wave system med både kameraer samt en NVR tilsluttet.

Vi kommer til at se på unikke funktioner som Smart search, Preview search for hurtigt at finde det man søger, samt den unikke cloud funktion Wave Sync som gør det enkelt at give adgang til video når du er på farten.

Wisenet WAVE er revolutionerende i sin enkelhed. Wisenet kameraer i kombination med Wisenet WAVE giver et koncept som er en enkel, smidig og sikker platform at sælge og installere.


Teletec indgår samarbejde med Telescopic Mast omkring distribution af mobile master til brug for videoovervågning

Teletec udvider sortimentet indenfor videoovervågning med mobile kameramaster fra Telescopic Mast. Masterne er først og fremmest tænkt anvendt, hvor der er behov for en fleksibel, midlertidig videoovervågning på f.eks. byggepladser, ved events eller hvor man hurtigt skal have igangsat videoovervågning uden at påvirke det omgivende miljø. Masterne er helt mobile og tilpasset det nordiske klima, og der er gjort god plads til montering af det tekniske udstyr. Selve masterne er teleskopiske og betjenes manuel med spil eller elektronisk.

Telescopic Mast giver Teletec mulighed for at levere komplette videoovervågningsløsninger til sine kunder indenfor nye forretningsområder.

- Vi har set et stigende behov for overvågning på pladser, hvor der kræves en enkel men robust, mobil løsning til videoovervågning. Med de unikke master fra Telescopic Mast kan vi tilpasse funktionen til forskellige miljøer og give vores kunder nye forretningsmuligheder, fortæller Mikael Salin, produktchef hos Teletec.

Download pressemeddelelse her >>

For yderligere information kontakt:
Mikael Salin, Produktchef
Telefon: +46 720 50 70 09


Besøg Teletec på Sectech messen og se den nye opdaterede trådløse læser PaxLock PRO. PaxLock PRO giver dig flere muligheder end nogensinde. Den leveres i sort eller hvid til såvel indendørs og udendørs montering

- Moderne design
- Hurtig og enkel enkel installation
- Opfylder krav til kendte europæiske standarder

Læs mere om Paxlock Pro her

 


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!