Skjul

Apollo Fire Detectors Ltd. har udnævnt Teletec til partner i Norden. Med Teletec´s kontorer i Stockholm, Oslo, København og Gøteborg er der nu endnu større muligheder for at få adgang til Apollo´s produkter.

Vores kunder har således mulighed for tilgang til brandcentralen Mx-5000 sammen med både produkter fra Apollo og den allerede kendte AVserie fra Argus.

Apollo Fire er en af verdens ledende producenter af brand detektorer inden for det kommercielle og industrielle marked. Apollo har installationer i mange af verdens mest kendte bygninger så som frihedsgudinden i New York, The Royal Albert Hall i London og Kreml i Moskva. Læs mere om Apollo her: https://www.apollo-fire.co.uk/

Kontakt vores brandafdeling for yderligere information.


Fredag den 9/3 holder kontoret lukket da vi sammen med alle vores nordiske kollegaer er til konference. Denne dag henviser vi til vores webshop som er åbent som sædvanlig men ordrer leveres/sendes først om mandagen.

Hilsen Team Teletec


Onsdag den 13/9 lukker vi lagret tidligere pga. status. Ordrer modtaget inden kl. 11:30 afsendes d. 13/9. Ordrer modtaget senere afsendes først d. 14/9. (Gælder kun ordrer afsendt fra Sverige)


Oplev Net2 Entry systemets fordele i Paxton nye videopræsentation!


Paxton har netop udsendt en ny opdatering af softwaren Net2: version V5.04. Du er velkommen til at kontakte Teletec support for yderligere information eller du kan læse mere om den nye version via dette link >>


False Alarm Management og Service Tool

Vi indbyder til en gennemgang af False Alarm Management og Service Tool. Begge er en del af "værktøjskassen" til Mx-500 brandcentral

Dato: 17 maj kl.13:00 til 16:00
Sted: København

Læs og tilmeld dig her >>


Som et led i at tilpasse sig markedssituationen på adgangskontrol tilbyder vi nu produkterne fra Paxton til en mere konkurrencedygtig pris. Prissænkningen gælder fra 3.april.


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!