Skjul

Forårsfeber på nye Dahua Ultra kameraer!

Vi fejrer forårets ankomst med fokus på Dahuas nye Ultra kameraer, der findes i både dome og bullet versioner.


Dome Camera IP HDBW8231E-ZHE

Bullet Camera IP HFW8231E-ZHE

Dome Camera IP HDBW8232E-ZHE

Bullet Camera IP HFW8232E-ZHE

Som hjælp til at finde den rigtige model har vi sammenlignet kameraerne for at vise forskellen i forskellige miljøer.
Test også gerne selv ved at udnytte try-out rabatten på 50% af listeprisen
(For at benytte try-out rabatten, kontakt din Teletec sælger. Gælder maks. 1 stk. af hver model pr. kunde).

 

Guide til at vælge den rigtige kameramodel i Dahuas Ultra serie

Ved begrænsede lysforhold kan det være af stor betydning at vælge det rigtige kamera, og helt afgørende for slutresultatet. Alle kameraer giver i dag et godt billede i dagslys eller når der er belysning. Det er ved skiftende lysforhold og i totalt mørke, at forskellene kommer frem. Kik på testen nedenfor.

 

Vi har sammenlignet Dahua kameraer, beregnet på forskellige anvendelsesområder

2 kameraer i Ultra serien, 8231 og 8232, samt 2 kameraer som reference hhv Lite serien 2231 og Pro-serien 4431. Ultra- og LIte kameraerne har en billedsensor på 2 megapixel. Pro-kameraet har en billedsensor på 4 megapixel. Ultra kameraerne 8231 og 8232 har en unik funktion, der kaldes SSA (Smart Scene Adaptive), der automatisk justerer eksponeringen efter hvad kameraet ser.
8231 kameraet markerer sig med et ekstremt god modlyskompensation med en WDR på 140dB, og passer perfekt til miljøer med store lysændringer og lysforskelle i billedfeltet.
8232 kameraet markerer sig med en ekst...

Read More

Tilmeld dig Wisenet Wave WEBBINARIUM!

Vi viser dig hvor enkelt det er at installerer et Wave system med både kameraer samt en NVR tilsluttet.

Vi kommer til at se på unikke funktioner som Smart search, Preview search for hurtigt at finde det man søger, samt den unikke cloud funktion Wave Sync som gør det enkelt at give adgang til video når du er på farten.

Wisenet WAVE er revolutionerende i sin enkelhed. Wisenet kameraer i kombination med Wisenet WAVE giver et koncept som er en enkel, smidig og sikker platform at sælge og installere.


Teletec indgår samarbejde med Telescopic Mast omkring distribution af mobile master til brug for videoovervågning

Teletec udvider sortimentet indenfor videoovervågning med mobile kameramaster fra Telescopic Mast. Masterne er først og fremmest tænkt anvendt, hvor der er behov for en fleksibel, midlertidig videoovervågning på f.eks. byggepladser, ved events eller hvor man hurtigt skal have igangsat videoovervågning uden at påvirke det omgivende miljø. Masterne er helt mobile og tilpasset det nordiske klima, og der er gjort god plads til montering af det tekniske udstyr. Selve masterne er teleskopiske og betjenes manuel med spil eller elektronisk.

Telescopic Mast giver Teletec mulighed for at levere komplette videoovervågningsløsninger til sine kunder indenfor nye forretningsområder.

- Vi har set et stigende behov for overvågning på pladser, hvor der kræves en enkel men robust, mobil løsning til videoovervågning. Med de unikke master fra Telescopic Mast kan vi tilpasse funktionen til forskellige miljøer og give vores kunder nye forretningsmuligheder, fortæller Mikael Salin, produktchef hos Teletec.

Download pressemeddelelse her >>

For yderligere information kontakt:
Mikael Salin, Produktchef
Telefon: +46 720 50 70 09


Besøg Teletec på Sectech messen og se den nye opdaterede trådløse læser PaxLock PRO. PaxLock PRO giver dig flere muligheder end nogensinde. Den leveres i sort eller hvid til såvel indendørs og udendørs montering

- Moderne design
- Hurtig og enkel enkel installation
- Opfylder krav til kendte europæiske standarder

Læs mere om Paxlock Pro her

 


Paxton Connect Admin

Helt ny app fra Paxton giver enkel administration af Net2 systemet. Den nye app Paxton Connect Admin giver enkel og fleksibel systemhåndtering for administratorer. Vores nye app indeholder fem funktioner i en smart brugergrænseflade og tillade dig og dine kunder at håndtere flere systemer fra en smartphone.

Læs mere om den nye app via dette link -->


Teletec har indgået aftale med udstillingsområdet HUSET i Middelfart om at udstille NookBox tyverialarmen.

HUSET i Middelfart har ønsket at udvide sine nuværende udstillingsområder inden for fritidshuse, drivhuse, pavilloner, haveanlæg samt badeværelsesmiljøer mv med et udstillingshus med sikringsprodukter. Teletecs nye satsning på NookBox tyverialarmen passer præcist ind i det segment, som HUSET i Middelfart tiltrækker, og vi har derfor købt udstillingsplads i ”Danmarks Sikreste Hus”.

Udstillingen udvides løbende, og bliver snart til en aktiv udstilling, hvor de besøgende får mulighed for at få et indtryk af nogle af de mange muligheder som særligt integrationen med HomeAutomation produkterne giver.

 


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!