Skjul

De nye regler som er kommet til pga. COVID19,  indebærer at det kan være rart for butikker restauranter mm. at have styr på antallet af kunder og besøgende. Ved hjælp af overvågningskameraer som er præ-installerede med AI-baseret videoanalyse, kan man hurtigt kontrollere om kunderne kan overholde besøgsantallet uden at have personale ansat til at kontrollere dette.


Hjælper til med at holde social afstand.

Ved hjælp af funktionen ”besøgsmonitorering” kan jeres kunder få flere ekstra oplysninger om antallet af kunder i deres lokaler på et givet tidspunkt. Denne applikation er kompatibel med Wisenet P AI-kameraer og tæller samtidig antallet af personer som går ind eller forlader en bygning, hvilket hjælper dem med at overholde reglerne om social afstand. Når det maksimale antal personer er opnået, genererer applikationen en alarm som kan styre automatiske døre eller eksempelvis vise en meddelelse på en skærm ved indgangen.

Se gerne filmen nedenfor som forklarer mere, eller gå til Hanwha’s egen hjemmeside som forklarer om funktionen via linket her >>

 

Download dokumentet fra Hanwha >>

Vil du vide mere om mulighederne, så kontakt gerne en sælger hos Teletec på: 70233050Det er en glæde, at informerer om at Teletec nu er distributører af Visonic tyverialarmprodukter.

Visonic er velkendt i Norden for sine højkvalitets sikkerhedsprodukter og komponenter. Selskabet har eksisteret siden 1974 og har udviklet sin produktserie så den dækker de fleste behov.

Visonic komplette trådløse alarmsystem adskiller sig fra andre producenter med lang batterilevetid og rækkevidde. Effektive installationer og gode diagnoseværktøjer gør dette til et førstevalg idet kravene i sikkerhedsbranchen er høje. Specielt er flagskibet PM-360R meget anvendeligt i boliger.

Hvis du vil vide mere om produkterne, er du velkommen på vores web teletec.dk eller downloade kataloget her >>

Kontakt gerne Ole Gade som har mange års erfaring med Visonic på telefon 2058 8373.


Idag er en særlig dag, for idag lancerer vi Ksenia Alarm hos Teletec. En herlig dag for os, da vi endelig for lov at fortælle nyheden til alle vores kunder. Se og hør mere om Ksenia og dens muligheder i klippet nedenfor. 

 

 

Sammen med Ksenia, gennemfører vi to forskellige webinarer hvor vi præsenterer produkterne og softwaren. Tilmeld dig allerede idag for at få glæde af nyhederne omkring Ksenia.

Webinar Ksenia 1
Hvornår: 16/12 mellem 08:30-09:30
Tilmeld dig her >>

Webinar Ksenia 2
Hvornår: 26/1 mellem 08:30-09:30
Tilmeld dig her >>

Læs mere om Ksenia >>


Efterspørgslen på termiske kameraer med måling af kropstemperatur stiger

Vi deltager alle aktivt med at mindske spredningen af den nye Coronavirus, og i den forbindelse er antallet af forespørgsler til os omkring termiske kameraer steget. Teknikken har eksisteret længe, men efterspørgslen efter termiske kameraer med kropstemperaturmåling har indtil nu ikke været særlig stor. Netop nu oplever vi en forandring i interessen i den vestlige verden, hvor flere virksomheder ønsker at beskytte personalet og hjælpe med at standse smittespredningen. 

 

 

Har du interesse i termiske kameraer med måling af kropstemperatur, kan vi tilbyde et komplet system fra Dahua, hvor gennemprøvet teknik gør dette muligt.

Du kan læse mere om produktet ved at klikke her!


I løbet af februar 2020 bliver Teletec distributør af Vaions overvågningsplatform med tilhørende kameraer og servere.

Vaion er en global tech-virksomhed med kontor i Norge, England og USA. Virksomheden blev grundlagt i 2018 udfra ideén om at kunne leverere videosikkerhed på en smartere og bedre måde, end hvad man tidligere har set. I sin udvikling af kameraer, NVR-system og software er innovativt design og forbedret  brugeroplevelse i fokus.

Den moderne kameraovervågning udbygges med Vaions avancerede AI-funktioner, som gør det lettere for virksomheder at overvåge sine aktiver proaktivt. Med teknisk expertise og et bredt sortiment har Vaion skabt et fuldt CCTV-system designet til at beskytte mennesker, kontorer og  produktionslokaler. Ved at Teletec nu fører Vaions komplette overvågningsplatform, tilbyder vi et komplet kamerasortiment hvor ingen opgave er for lille eller for stor.

Download pressemeddelelse her >> 


Forårsfeber på nye Dahua Ultra kameraer!

Vi fejrer forårets ankomst med fokus på Dahuas nye Ultra kameraer, der findes i både dome og bullet versioner.


Dome Camera IP HDBW8231E-ZHE

Bullet Camera IP HFW8231E-ZHE

Dome Camera IP HDBW8232E-ZHE

Bullet Camera IP HFW8232E-ZHE

Som hjælp til at finde den rigtige model har vi sammenlignet kameraerne for at vise forskellen i forskellige miljøer.
Test også gerne selv ved at udnytte try-out rabatten på 50% af listeprisen
(For at benytte try-out rabatten, kontakt din Teletec sælger. Gælder maks. 1 stk. af hver model pr. kunde).

 

Guide til at vælge den rigtige kameramodel i Dahuas Ultra serie

Ved begrænsede lysforhold kan det være af stor betydning at vælge det rigtige kamera, og helt afgørende for slutresultatet. Alle kameraer giver i dag et godt billede i dagslys eller når der er belysning. Det er ved skiftende lysforhold og i totalt mørke, at forskellene kommer frem. Kik på testen nedenfor.

 

Vi har sammenlignet Dahua kameraer, beregnet på forskellige anvendelsesområder

2 kameraer i Ultra serien, 8231 og 8232, samt 2 kameraer som reference hhv Lite serien 2231 og Pro-serien 4431. Ultra- og LIte kameraerne har en billedsensor på 2 megapixel. Pro-kameraet har en billedsensor på 4 megapixel. Ultra kameraerne 8231 og 8232 har en unik funktion, der kaldes SSA (Smart Scene Adaptive), der automatisk justerer eksponeringen efter hvad kameraet ser.
8231 kameraet markerer sig med et ekstremt god modlyskompensation med en WDR på 140dB, og passer perfekt til miljøer med store lysændringer og lysforskelle i billedfeltet.
8232 kameraet markerer sig med en ekst...

Read More

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!