Skjul

Teletec indgår samarbejde med Telescopic Mast omkring distribution af mobile master til brug for videoovervågning

Teletec udvider sortimentet indenfor videoovervågning med mobile kameramaster fra Telescopic Mast. Masterne er først og fremmest tænkt anvendt, hvor der er behov for en fleksibel, midlertidig videoovervågning på f.eks. byggepladser, ved events eller hvor man hurtigt skal have igangsat videoovervågning uden at påvirke det omgivende miljø. Masterne er helt mobile og tilpasset det nordiske klima, og der er gjort god plads til montering af det tekniske udstyr. Selve masterne er teleskopiske og betjenes manuel med spil eller elektronisk.

Telescopic Mast giver Teletec mulighed for at levere komplette videoovervågningsløsninger til sine kunder indenfor nye forretningsområder.

- Vi har set et stigende behov for overvågning på pladser, hvor der kræves en enkel men robust, mobil løsning til videoovervågning. Med de unikke master fra Telescopic Mast kan vi tilpasse funktionen til forskellige miljøer og give vores kunder nye forretningsmuligheder, fortæller Mikael Salin, produktchef hos Teletec.

Download pressemeddelelse her >>

For yderligere information kontakt:
Mikael Salin, Produktchef
Telefon: +46 720 50 70 09


Besøg Teletec på Sectech messen og se den nye opdaterede trådløse læser PaxLock PRO. PaxLock PRO giver dig flere muligheder end nogensinde. Den leveres i sort eller hvid til såvel indendørs og udendørs montering

- Moderne design
- Hurtig og enkel enkel installation
- Opfylder krav til kendte europæiske standarder

Læs mere om Paxlock Pro her

 


Paxton Connect Admin

Helt ny app fra Paxton giver enkel administration af Net2 systemet. Den nye app Paxton Connect Admin giver enkel og fleksibel systemhåndtering for administratorer. Vores nye app indeholder fem funktioner i en smart brugergrænseflade og tillade dig og dine kunder at håndtere flere systemer fra en smartphone.

Læs mere om den nye app via dette link -->


Teletec har indgået aftale med udstillingsområdet HUSET i Middelfart om at udstille NookBox tyverialarmen.

HUSET i Middelfart har ønsket at udvide sine nuværende udstillingsområder inden for fritidshuse, drivhuse, pavilloner, haveanlæg samt badeværelsesmiljøer mv med et udstillingshus med sikringsprodukter. Teletecs nye satsning på NookBox tyverialarmen passer præcist ind i det segment, som HUSET i Middelfart tiltrækker, og vi har derfor købt udstillingsplads i ”Danmarks Sikreste Hus”.

Udstillingen udvides løbende, og bliver snart til en aktiv udstilling, hvor de besøgende får mulighed for at få et indtryk af nogle af de mange muligheder som særligt integrationen med HomeAutomation produkterne giver.

 


Wisenet WAVE

2018-05-08

Nu præsenterer vi overvågnings-softwaren Wisenet WAVE

Med den ny overvågningssoftware Wisenet WAVE skaber Hanwha Techwin (Samsung) et unikt koncept sammen med det brede sortiment af overvågningskameraer. Den røde tråd er enkelheden både ved installation og ud fra et anvenderperspektiv.

Wisenet WAVE er en komplet VMS platform som understøtter et stort antal kameraer og andre IP-enheder. Installationen vil tage et par minutter og kameraerne vil blive fundet og uploadet automatisk. Licensmodellen er enkel, idet gratis software opgraderinger er inkluderet i licensen. Der kræves ingen forudsætninger for at arbejde med de mest almindelige funktioner. Grænsefladen til softwaren er selvinstruerende og intuitiv.

Adgang til kamerasystemet via PC eller mobilappen er nemt med WAVE Sync, som er en skybaseret tjeneste. Tilslutning kan gøres uden man behøver at skulle åbne porte router eller firewall.

Se hvordan WAVE Sync fungerer i denne video:

Wisenet WAVE - WAVE Sync from Hanwha Techwin Europe on Vimeo.


Apollo Fire Detectors Ltd. har udnævnt Teletec til partner i Norden. Med Teletec´s kontorer i Stockholm, Oslo, København og Gøteborg er der nu endnu større muligheder for at få adgang til Apollo´s produkter.

Vores kunder har således mulighed for tilgang til brandcentralen Mx-5000 sammen med både produkter fra Apollo og den allerede kendte AVserie fra Argus.

Apollo Fire er en af verdens ledende producenter af brand detektorer inden for det kommercielle og industrielle marked. Apollo har installationer i mange af verdens mest kendte bygninger så som frihedsgudinden i New York, The Royal Albert Hall i London og Kreml i Moskva. Læs mere om Apollo her: https://www.apollo-fire.co.uk/

Kontakt vores brandafdeling for yderligere information.


Fredag den 9/3 holder kontoret lukket da vi sammen med alle vores nordiske kollegaer er til konference. Denne dag henviser vi til vores webshop som er åbent som sædvanlig men ordrer leveres/sendes først om mandagen.

Hilsen Team Teletec


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!