Skjul

Chiron Security Communication udvider sit distributions net.

2014-11-14

logotype chiron

Da efterspørgslen efter IRIS IP produkter fortsætter med at vokse over hele Norden udvider CHIRON sit allerede succesrige samarbejde med Teletec Connect AB, Sverige til også at omfatte selskaberne i Danmark og Norge.
Teletec koncernen bliver derved en af nøgle distributørerne for Chiron produkterne.

”Med Chiron som markedsleder på IP produkter og de tekniske fordele produktet tilbyder er jeg sikker på at vi vil styrke vores position gennem vores første klasses tekniske supportere og sælgerere i alle 4 lande” udtaler Anders Thernström koncernchef i Teletec Connect.

Chiron’s CEO, Willem L. Harthoorn, bekræfter distrbitionsaftalen og udtaler: “Teletec Connect tilføjer vores produkter merværdi og yder lokal teknisk support til vores meget loyale og hastigt voksende IRIS Touch kundebase i Norden.”

Chiron er et technology fima som leverer avancerede løsninger for sikkerhed og kommunikation over IP. Chiron er en pioner inden for IP teknologi og har designet udviklet løsninger siden starten af 90´erne. Gennem årene er Chiron blevet den fortrukne leverandør af IP kommunikation for distributører og kontrolcentraler over hele verden.
Chiron har leveret udstyr til 400 kontrolcentraler i 43 lande der modtager IRIS AoIP og 185.000 IRIS sendere indtil nu. Firmaet har hovedkvarter i Schweitz(CH).

Teletec Connect er en af Nordens ledende distributører af professionelle elektroniske sikkerhedsprodukter indenfor videoovervågning, adgangskontrol, indbrudsalarmer, brandalarmer og tilhørende områder. Koncernen har over 2000 forhandlere i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

For mere information:
www.teletec.dk eller www.chironsc.com.

Presse kontakt
Teletec Connect AB:
Anders Thernström, koncern chef.
Email: anders@teletec.se
Mobile: +46 70-200 49 69

Chiron Security Communications:
Mrs. Soraya Heristchian
Email: soraya.heristchian@chironsc.com
Mobile: +44 7527 272 740

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!