Skjul

Øget sikkerhed med Paxton og Exacq

2014-03-24

Lisa Elmqvist AB har valgt Paxton's adgangskontrolsystem til sin delikatesse- og restaurantvirksomhed i Östermalms Saluhall i Stockholm. 

For at øge sikkerheden og forenkle medarbejdernes hverdag, faldt valget på Paxlock trådløse dørbladslæsere i kombination med traditionelle berøringsfrie læsere. Ulf Elmqvist, adm.dir. hos Lisa Elmqvist AB, mener at valget af adgangskontrolsystemet fra Paxton var enkelt. Programmet er meget brugervenligt, og de trådlæse dørbladslæsere passede perfekt ind i vores virksomhed, siger Ulf Elmqvist.  

Man har yderligere valgt at installere videoovervågningssystemet Exacqvision med IP-kameraer fra Samsungs WisenetIII-serie.

Vi valgte Exacqvision fordi det er simpelt og let at integrere med adgangskontrolsystemet fra Paxton. Det giver en helhed, og vi slipper for at skifte rundt mellem forskellige programmer, siger Ulf Elmqvist. 
    

Læs hele historien om installationen hos Lisa Elmquist med Paxton og ExacqVision, og få inspiration til en samlet integreret løsning ved at klikke her 

OBS: Har du læst det seneste nummer af Dektektor Scandinavia?
Her har du mulighed for at vinde flotte præmier i slutningen af 2014.

Hvad var det, du så på skiltet i Detektor nr.1?
Send svaret til info@teletec.dk

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!