Skjul

Teletec Connect - Ny nordisk distributør for HID Global

2015-01-26

Teletec Connect har tegnet aftale med HID Global om nordisk distributionsret til den verdensledende leverandørs produkter og løsninger inden for fysisk adgangskontrol.

Danny

– Vores samarbejde med HID Global indebærer, at vi kan tilbyde installatører og slutkunder et bredt udbud af læsere, der understøtter højfrekvent teknologi, for eksempel HID Globals iCLASS- læsere, men også løsninger og produkter baseret på lavfrekvent teknologi, kommenterer Mathias Liljedahl, produktspecialist inden for adgangskontrol hos Teletec Connect.

HID Global, der er en del af Assa Abloy-koncernen, er en førende leverandør inden for innovative produkter, tjenester, løsninger til håndtering og brug af sikre identiteter for millioner af kunder verden over. HID Global har sit hovedkontor i Austin, Texas, og er aktiv i mere end 100 lande med over 2200 medarbejdere.

Virksomhedens produkt- og tjenesteportefølje inkluderer fysisk og logisk adgangskontrol med sikker autentificering og opgavehåndtering. Herunder også produktion af adgangs- og ID-kort, personalisering og besøgssystemer. Højsikkerhedskort og produkter til identificering via RFID-teknik, som bruges inden for industri og logistikapplikationer, er andre områder, som HID Global udvikler produkter og tjenester til. 

– Vi er meget glade for at kunne tilføje Teletec Connect som ny regional partner for distribution af vores produkter på det nordiske marked. Teletec Connect er en virksomhed, der kan give slutkunderne en betydelig merværdi i form af teknisk support og kundefokuserede løsninger, siger Dahn Sadarangani, Area Sales Manager for HID Global.

Mathias Liljedahl hos Teletec Connect ser partnerskabet med HID Global som et vigtigt led i virksomhedens strategi for vækst og udvidelse.

– HID Globals produkter kompletterer vores eksisterende adgangskontrolsortiment, og de vil styrke vores markedsposition på produktområdet, slutter han

For yderligere information, kontakt: Danny Nordentoft 20 58 83 73

Download pressemeddelelse

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!