Dahua Technology, der har hovedkontor i Hangzhou, Kina, er en af verdens største producenter af kameraovervågningsprodukter. Koncernen har et omfattende produktudbud, som dækker samtlige teknikgrene inden for overvågning; analog video, HD-SDI, IP samt HDCVI. Sidstnævnte (HDCVI) er en patenteret teknik fra Dahua, som muliggør overføring af 1080p via coaxialkabel eller UTP op til 500m.

– Dahuas produkter kompletterer vores nuværende sortiment af overvågningsprodukter, og vi er overbeviste om, at vores kunder vil sætte pris på både kvalitet, pris og funktioner i det udvidede sortiment, siger Michael Anthonsen, direktør for Teletec i Danmark.

Ifølge Ricky Mei, Nordic Regional Manager for Dahua Technology, bliver Teletec Connect via det ny samarbejde Dahuas vigtigste partner i Norden:

– I kraft af Teletecs position som Nordens førende leverandør af professionelle sikkerhedsprodukter vil samarbejdet gavne vores kunder, da de nu også får adgang til merværdier i form af teknisk support, lagerbeholdning og projektløsninger, siger han.

Dahuas sortiment er på lager hos Teletec og består af både IP-kameraer og recordere. Kameraerne kan bruges sammen med Dahuas NVR-produkter, men også andre mærker videolagringssoftware, for eksempel Aimetis, ExacqVision og Symphony.