Skjul

Teletec forbereder fremtiden

2014-10-08

I efteråret bygger vi et nyt centrallager i Sverige, for yderligere at forbedre leverence sikkerheden. Med dette tiltag har vi mulighed for at købe ind i endnu større mængder og forbedre logostikken til glæde for vores kunder.

Som følge af dette tiltag bliver kontoret i København fra 2015 et rent saIgskontor. Vi kommer til at bruge mere tid ude hos vore kunder og fokusere mere på salg og support.

I forbindelse med denne forandring stopper Michael Anthonsen som CEO hos Teletec Connect A/S. Michael fratræder i denne uge. Det daglige ansvar for kontoret overgår til Berit Johnsen, som er Salgs –og produktchef for brandalarm.

- Michael har har udført en stort arbejde for gøre Teletec til en kendt aktør på det danske marked. Han har også gennem sit mangeårige branchekendskab bidraget til hele koncernens vækst. Berit som er en kendt og omtalt profil på den danske marked, har sammen med de øvrige kollegaer på kontoret de bedste forudsætninger for fortsat at skabe værdi for vore danske kunder, siger Anders Thernström - Koncernchef Teletec.

- Det har været en særdeles spændende og udfordrende rejse med Teletec, som mange måske husker etablerede jeg Teletec hjemme på mit køkkenbord i april 2008 for vores svenske ejere. Teletec er nu en velrespekteret og kendt sikkerheds distributør i Danmark. Jeg føler nu, at det er tid til at give bolden videre - med mit iværksætter gen mener jeg at mit job er fuldført, nye projekter og udfordringer venter, udtaler Michael Anthonsen

Mere information:
Anders Thernström, Koncernchef, Telf. +46 (0)70-2004969
Berit Johnsen, Salgs-og produktchef, Telf. 70233050

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!