Skjul

Teletec og Tosibox indgår aftale

2014-01-08

Mange taler om fjernadgang til sikkerhedsudstyret via internet - Teletec gør det sikkert!!

Med Tosibox patenterede plug-and-play løsning, får du fuldstændig sikker opkobling helt uden opsætning.

Teletec Connect og Tosibox Oy har indgået en distributionsaftale, der omfatter Tosibox produkter for sikre opkoblinger til det nordiske sikkerhedsmarked. Tosibox er først i verden med en løsning som med sin revolutionerende opkoblingsteknik gør det muligt at skabe og idriftsætte sikre opkoblinger mod sikkerhedssystemer og andre netværkstilsluttede enheder, i princippet helt uden manuel konfiguration, uanset hvilken opkoblingstype, der anvendes.

Løsningen fra Tosibox er baseret på en intelligent netværksenhed – Tosibox Lock – og en tilhørende nøgle – Tosibox Key. Tosibox Lock installeres på den lokation, hvorfra opkoblingen skal etableres, og enheden kobles ind i det eksisterende netværk bag ved den eksisterende router/firewall. Det er ikke nødvendigt at foretage indstillinger i det eksisterende udstyr.

Er der ingen internet-tilslutning kan et 3G/4G-modem isættes Tosibox Lock, hvilket muliggør sikker adgang på selv isolerede installationer langt fra fastnet forbindelser.

På klientsiden anvendes nøglen – Tosibox Key – der har udseende som en USB-stick. Nøglen tilsluttes en computer og via den medfølgende software kobles computeren op med en eller flere Tosibox Lock’s. Via den sikre forbindelse, der skabes mellem computer (Key) og fjernadressen (Lock), er det muligt at få adgang til alle enheder i det netværk, hvor Tosibox Lock’en er installeret. 

En applikation for Android er yderligere tilgængelig og gør det muligt at opnå samme sikre opkobling til en lagringsenhed fra smartphones og tablets.

Ud over tilslutning mellem Key og Lock kan opkoblingen etableres mellem 2 eller flere Lock’s, der hermed udgør sikre punkt-til-punkt forbindelser, der fungerer uden manuel opsætning. Dette gør Tosibox særdeles velegnet, hvis f.eks. et overvågningskamera på én lokation skal lagres på en optager, der er placeret på en anden lokation.

Fordele med Tosibox:

- Idriftsat på 5 minutter
- Sikker (krypteret) tilslutning
- Anvender eksisterende internetadgang eller kobles op via 3G/4G
- Ingen opsætning eller ændringer nødvendig i eksisterende installation
- Ingen behov for statisk IP-adresse eller dynamisk DNS

Eksempler på anvendelsesområder med Tosibox:

- Sikker opkobling mod kamerasystem for slutbrugere fra pc eller App (Key -> Lock)
- Fjernservice adgang for sikkerhedsinstallatør (Key  -> Lock)
- Tilslutning af overvågningskameraer på udsatte/isolerede lokationer for central lagring (Lock > Lock)
- Tilslutning af dørcentraler på udsatte/isolerede lokationer til adgangskontrol på anden lokation (Lock -> Lock)

”Tosibox løser et problem, som flertallet af sikkerhedsinstallatører står overfor, når de skal koble op mod en sikringsinstallation for at lave fjernadgang via internet. Med Tosibox løsningen behøver vores kunder ikke længere ændre indstillinger og opsætte portforwarding og dynamiske DNS-opsætninger i slutkundernes eksisterende installationer. Dette afkorter installationstiden markant og samtidig gør opkoblingen med Tosibox forbindelsen krypteret, hvilket ofte ikke er tilfældet med de nuværende løsninger. Vi glæder os til samarbejdet med Tosibox og er overbeviste om, at vores installatører og forhandlere vil komme til at sætte stor pris på enkeltheden i Tosibox”, siger Emil Warnicke, Nordisk produktchef hos Teletec Connect.

”Samarbejdet med Teletec Connect er vigtigt for Tosibox og gør det muligt for os at nå ud med vores produkter til sikkerhedsmarkedet i Norden. Vi forventer en solid vækst i dette segment i 2014 baseret på vores erfaringer i Finland i det forgange år. Teletec er, med tanke på sin høje kapacitet inden for både salg og support, den rette partner for os i denne region. ” siger Jussi Paakinaho, VP Sales, Tosibox.

For yderligere information omkring Tosibox, kontakt venligst dansk produktchef CCTV, Bo Kirk Damsgaard, bo@teletec.dk, +45 20360508

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!