Magazine

Nyheder og artikler om sikkerhedsprodukter
Lad os præsentere Lockifi!

Lad os præsentere Lockifi!

19 Jan, 2024
Lisa Törnbrant

Lockifi tilbyder en simpel dørstyringsenhed, som kan installeres på et eksisterende adgangkontrolssystem, direkte på en elektrisk låsekasse/lås eller eksempelvis på en garageport. Ved at åbne døre, porte eller porte direkte fra din mobiltelefon tilbyder Lockifi en moderne løsning, der eliminerer behovet for traditionelle nøgler. Enheden giver dig også mulighed for nemt at dele digitale nøgler, hvilket effektiviserer og forenkler håndteringen af disse.

Lockifi er en smart løsning, der kan erstatte traditionelle nøgler og brikker med adgang via din mobiltelefon. Lockifi kommunikerer via en WiFi-løsning og monteres f.eks. på en DIN-skinne i en eksisterende strømforsyning.


LockiFi-Portalen:

Lockifi-portalen giver ejere af ejendomme mulighed for nemt at distribuere nøgler uden behov for fysisk møde. I den gratis administrationsportal har du mulighed for at fastsætte forskellige brugerniveauer for, hvad hver bruger kan gøre. I portalen administrerer installatører eller administratorer deres enheder, opretter grupper og inviterer nye brugere.

I den gratis brugerportal eller brugerappen styrer man derefter nemt de døre, man har adgang til. Du har også ubegrænset antal brugere og et ubegrænset antal døre uden nogen månedlig omkostning.

Mange anvendelsesområder og Hurtig installation:


Installationen er hurtig og nem, og modulet kan ofte tilsluttes direkte til den eksisterende løsning med minimalt tidsforbrug.

For garageporte, porte og døre bliver Lockifi en omkostningseffektiv og praktisk løsning. I stedet for at investere i traditionelle og ledningsbundne porttelefonsystemer kan du bruge Lockifi.

Når besøgende står udenfor, ringer de på din telefon, og du kan åbne porten med Lockifi-appen til en brøkdel af omkostningerne ved traditionelle systemer.

 Perfekt supplement til Paxton Net2/Entry:

Dette produkt er dessuden et perfekt supplement til Paxton Net2/Entry eller andre ADK systemer hvortil der ønskes en app’løsning til fjernåbning af døren.

 


Tilslutning og strømforsyning:
Lockifi er fleksibel og kan tilpasses mange forskellige behov, og uanset om det er til et eksisterende ADKsystem, en elektrisk lås eller en port, fungerer Lockifi meget simpelt. 
Enheden tilsluttes til en WiFi-router (2,4 GHz) og til et eksisterende styreskab eller lås på mindre end 10 minutter. 
Med en forsyningsspænding på 8-36V AC/DC er Lockifi meget fleksibel og kan anvendes mange steder og til mange formål.


Film med LockiFi! 

Administration af Lockifi!

Administrer Lockifi:
Her går svenske Mathias fra LockiFi igennem hvordan man administrere sit Lockifi system. Administrationsgrænsefladen består af en meget simpel men gennemtænkt struktur.

Med Accessgrupper håndterer du brugere og enheder som en og samme gruppe, hvilket skaber et godt overblik over brugere & døre.

Installation af Lockifi!

Installér Lockifi: 
Her ser du en film om hvordan man installerer Lockifi på et eksisterende ADKsystem.

Enhederne er installeret på LockiFi´s eget kontor og dækker alle aspekter af at installere et Lockifi modul, fra installation til færdigt system.

 1. Lockifi Basic
  Produktnyhed
  Varenummer 120647
  Lockifi Basic
  Lockifi er et WiFi-tilsluttet modul (2,4Ghz Wifi) som...
  Out of stock
19 Jan, 2024
Written by: Lisa Törnbrant
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT