Magazine

Nyheder og artikler om sikkerhedsprodukter
Mange muligheder med Paxton adgangskontrol

Mange muligheder med Paxton adgangskontrol

21 Dec, 2021
Jesper Kristensen


At arbejde med Paxton’s brede produktprogram, indebærer at man får let adgang til adgangskontrol, porttelefoni, videoovervågning og trådløse dørhåndtag i et og samme varemærke. Paxton har produktløsninger som let kan tilpasses for at møde dine og kundernes behov for en række forskellige områder og miljøer.

 

"Når jeg præsenterer funktionaliteten med multisite hvor kunderne kan administrere flere forskellige systemer på flere lokationer ser mange store prisfordele og en slående enkelthed"  Patric Ahlgren, specialist indenfor adgangskontrol hos Teletec

Adgangskontrol

Net2 og Paxton10 har begge et bredt funktionsregister og en robust hardware, der gør det muligt at tilbyde en sikker, bekvem og fleksibel løsning for at kontrollere adgangen til en ejendom.
Paxton10 inkluderer endda videohåndtering i én komplet sikkerhedsløsning på en enkelt platform. Med Net2 kan du også udvide funktionaliteten ved at integrere med andre systemer såsom CCTV eller brand- og indbrudsalarm.

Videoovervågning

Videoovervågning med Paxton10 giver en øget sikkerhed ved at tilføje et visuelt overblik over hvad der sker på stedet, kombineret med muligheden for at styre adgang og til stedet.
Softwaren gør det let at tilgå videosekvenserne med en bred vifte af funktioner, såsom bevægelsesdetektering, videoeksport, bogmærker og smart søgning. Videosekvenser kan også linkes til adgangshændelser for at give en bedre verificering og registrering af en besøgende eller ansat på den aktuelle plads.

Trådløse dørhåndtag

Paxtons tilbud af trådløse dørhåndtag, PaxLock Pro, er designet med en indbygget sikkerhed og kan installeres standalone, eller som en del af en større Net2- eller Paxton10-løsning.
De elektroniske håndtag kommunikerer trådløst, hvilket minimerer udgiften til kabeltræk og gør dem enkle at montere på en almindelig dør, hvilket sparer installationstid.

Porttelefoni

Med Paxtons video- och porttelefoniserie Entry får man hurtigt besked om hvem som ringer på. Entry-serien har en række porttelefoner og monitorer som både er tiltalende på design og pris, for at passe til mange forskellige aktørers behov.

Porttelefonisystemet kan vare et udemærket supplement til et almindeligt Net2 eller Paxton10 adgangskontrol system, eller bruges som enkeltstående løsning.

Vi er stolte over vores løsninger med Paxton adgangskontrol og vi præsenterer gerne løsningen for dig digitalt, eller onsite.

Vores specialist i adgangskontrol Jesper Kristensen, har mange års erfaring i sikkerhedsbranchen, så brug gerne muligheden for at booke et møde med ham!

Jesper Kristensen

Jesper Kristensen

Specialist i adgangskontrol
21 Dec, 2021
Written by: Jesper Kristensen
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT