Magazine

Nyheder og artikler om sikkerhedsprodukter
Nye pandemikrav, gør behovet for intelligente kameraløsninger mere aktuelt

Nye pandemikrav, gør behovet for intelligente kameraløsninger mere aktuelt

12 Jan, 2021
Tobias Carlsson

De nye regler som er kommet til pga. COVID19,  indebærer at det kan være rart for butikker restauranter mm. at have styr på antallet af kunder og besøgende. Ved hjælp af overvågningskameraer som er præ-installerede med AI-baseret videoanalyse, kan man hurtigt kontrollere om kunderne kan overholde besøgsantallet uden at have personale ansat til at kontrollere dette.


Hjælper til med at holde social afstand.

Ved hjælp af funktionen ”besøgsmonitorering” kan jeres kunder få flere ekstra oplysninger om antallet af kunder i deres lokaler på et givet tidspunkt. Denne applikation er kompatibel med Wisenet P AI-kameraer og tæller samtidig antallet af personer som går ind eller forlader en bygning, hvilket hjælper dem med at overholde reglerne om social afstand. Når det maksimale antal personer er opnået, genererer applikationen en alarm som kan styre automatiske døre eller eksempelvis vise en meddelelse på en skærm ved indgangen.

Se gerne filmen nedenfor som forklarer mere, eller gå til Hanwha’s egen hjemmeside som forklarer om funktionen via linket her >>

 

Download dokumentet fra Hanwha >>

Vil du vide mere om mulighederne, så kontakt gerne en sælger hos Teletec på: 70233050

12 Jan, 2021
Written by: Tobias Carlsson
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT