Skjul

Driftinformation

Pågående driftstörningar

Nedan presenteras pågående driftstörningar.

Senaste artiklar och information från Teletec Support hittar ni här >>  (Kräver inloggning)

Connect Alarm driftstörning (2019-05-21)

Den tidigare driftstörningen (2019-05-16) är enligt DSC åtgärdad.
Återkoppla till Teletec Support om vidare driftstörningar upplevs gällande detta.

Connect Alarm driftstörning (2019-05-16)

Förnärvarande har vi störningar gällande Connect alarm app och dess server, detta resulterar i att appen inte blir klar och även att systemet ej visar "klart att larma" (bocken på manöverpanelen)

Varje gång appen används eller att om man lokalt på manöverpanelen går in & ur prog.läget så startar en ny komunikation som låser systemet en tid..

Leverantören är meddelad och dom jobbar på problemet.

Förändring för Androidanvändare gällande NEO GO Appen (20190410 15.46).

NEO GO appen är borttagen från Google Play efter förändringar från Google hur man hanterar SMS och pushnotiser, detta innebär att dessa inte fungerar för existerande användare samt att Appen ej finns för nedladdning.

Vi kommer återkomma så fort vi har mer information om detta.

Ändringar i programmeringen för bildverifiering till NEO GO Appen.

Tyco har gjort vissa förändringar i sin bildmottagare till gamla Appen. Programmera enligt de gamla instruktionerna med följande ändring:

Ny port är 5071 (13CF Hex) i sekvens [851] [104] (IP) eller [204] (GPRS).

Detta påverkar inte redan fungerande system.

Viktig information gällande DLS5 - V.1.70

Vi rekommenderar att INTE uppdatera till V1.70 som nu finns tillgänglig i DLS5. Uppdateringen kommer att sluta fungera och databasen skadas. DSC jobbar på problemen. (2018-12-12)

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!