Skjul

Driftinformation

Nedan presenteras pågående driftstörningar.

Senaste artiklar och information från Teletec Support hittar ni här >>  (Kräver inloggning)

Driftstörning på Miniair (2020-08-20)

Operatören för Miniair meddelar att det förekommer driftstörningar till vissa sändare.

Vår leverantör jobbar för fullt med att lösa problemet.

Detta gäller vissa Miniair där uppkopplingen inte fungerar för närvarande.

Viktig information gällande aktivering av Connect Alarm (2020-06-26)

Från och med den 25 juni 2020 används inte längre appen ”Connect Alarm Activation” av installatören för att aktivera appfunktionen.

Det som förändrats nu är att man istället för att använda ska använda en app som heter ”Alarminstall”. Denna hämtas på Google Play eller App store.

Connect Alarm säkerhetsuppdatering (2019-06-05)

Efter uppdatering av Connect Alarm Appen natten till den 2019-06-05 krävs manuell hantering i appen. Klicka på länken nedan för att få en guide.

Ladda ner suppordokument >>

Förändring för Androidanvändare gällande NEO GO Appen (20190410 15.46).

NEO GO appen är borttagen från Google Play efter förändringar från Google hur man hanterar SMS och pushnotiser, detta innebär att dessa inte fungerar för existerande användare samt att Appen ej finns för nedladdning.

Vi hänvisa er nu till appen Connect Alarm. Mer information om denna finns under NEO larmsändare.

Ändringar i programmeringen för bildverifiering till NEO GO Appen.

Tyco har gjort vissa förändringar i sin bildmottagare till gamla Appen. Programmera enligt de gamla instruktionerna med följande ändring:

Ny port är 5071 (13CF Hex) i sekvens [851] [104] (IP) eller [204] (GPRS).

Detta påverkar inte redan fungerande system.

Viktig information gällande DLS5 - V.1.70

Vi rekommenderar att INTE uppdatera till V1.70 som nu finns tillgänglig i DLS5. Uppdateringen kommer att sluta fungera och databasen skadas. DSC jobbar på problemen. (2018-12-12)

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!