Skjul

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Her finder du en liste over hyppigt stillede spørgsmål, der kan forekomme ved installation og dialog med slutkunder. Har du flere spørgsmål, du søger svar på, kontakt os gerne på denne formular >>

 

Hvordan håndterer jeg brugerkoderne?

Klik på Indstilling (angiv Masterkoden 1111) og  derefter på Panel. Brugerkode 1 er standard 1234 i område 1 (4321 i område 2) og bør ændres. Ønskes flere koder, klik på plustegnet og tilføj brugernavn og kode. 

Er det muligt at have personlig login på Nookbox?

Ja, det er muligt. Tryk på brugernavnen og vælg konto. Tryk på blyant. Under kontolisten kan man tilføje flere brugere med egne brugernavne/kodeord.  

Jeg har et problem når jeg skal registrere min første bruger i mynookbox.com

Test i første omgang ved at genstarte Gatewayen. Man har 15 minutter fra opstart inden registreringen skal være afsluttet. 

Kan jeg få meddelelse i appen når nogen til- og frakobler alarmen?

Ja, det opsættes under "Konto". Dene menu findes i øverste højre hjørne ved brugernavnet. Gå ind på konto og tryk på blyanten. 

Hvordan fungerer det med SIM kort?

GSM findes indbygget i alle Nookbox. SIM-kortlæseren skal aktiveres af installatøren. GSM fungerer som en backup til kontrolcentralen eller cloudtjenesten. Denne funktion sker automatisk. 

Hvordan tillægger jeg mine alarmgivere og smarthjems produkter?

Tryk på indstilling (og angiv installatørkoden). Tryk på "+"-tegnet øverst til højre. Systemet lytter nu efter nye enheder. Tryk på indlæringsknappen på enheden (ca 2 sek på F1-produkterne og ca. 10 sek. på ZigBee / Z-Wave). Et bekræftelsesbip afgives fra gatewayen, når den har fanget signalet, og enheden bliver vist på skærmen. Sæt flueben i feltet til venstre for enheden og tryk OK. Nu er enheden på listen og klar til at blive programmeret.

PIR detektoren reagerer langsomt?

Ved tilkobling af alarmen, kalibrer PIR-detektoren sig selv i ca. 30 sekunder. Lad detektoren være upåvirket i den periode, så den kan tilpasse sig det normale miljø. 

Hvor lang tid kan systemet klare sig på backupbatteriet i gatewayen?

Systemet kan holde sig kørende på strømmen fra batteriet i ca 12 timer ved strømafbrydelse.

Hvordan tilføjer jeg et betjeningspanel til mit system?

Gå ind i tilføj enhed under indstillinger gatewayen, hold derefter tasterne * & # inde samtidigt på betjeningspanelet.

Hvordan slettet jeg masterbruger kontoen til mit system, f.ex. ved ejerskifter?

Dette må udføres af din installatør. Masterbrugerens brugernavn kan ikke ændres, hvilket man kan gøre med de øvrige "normale" brugere.

Hvad er forskellen på at gå ind i menuen indstillinger med Master i forhold til installatør kontoen?

Hvis du logger ind med masterkoden har du mulighed for at håndtere brugerkoderne, ændre tekst på zonerne samt udføre rækkevidde test. Med installatørkode udføres programmeringsændringer i systemet, samt tilføje, fjerne og ændre enheder. Med installatørkoden opsættes yderligere opkoblingen mod kontrolcentral. 

Hvordan tilkobler jeg alarmen med entrédøren (magnetkontakten) åben?

Tilkobel alarmen 2 gange (2.gang for at bekræfte)

Kan jeg styre 2 alarmområder fra samme betjeningspanel?

Nej, som udgangspunkt kan et betjeningspanel kun styre det område, det ligger i. Via regler er det dog muligt at til- og frakoble begge områder samtidigt fra ét betjeningspanel.

Jeg får ingen lyd ved alarm-push beskeder på min iPhone. (Jeg har et Apple Watch)

Lyden forsvinder hvis du tager imod meddelelser på dit Apple Watch. Løsning: Tag uret af, så Apple Watch logger ud, hvorefter lyden kommer på din telefon.

Jeg får overvågningsfejl på min F1 indendørs sirene?

Tryk dipswitch 7 til "on". Nu sender sirenen overvågningssignal.

Jeg får meddelelserne på min mobil og ikke på kundens?

Dette skyldes at meddelelserne sendes til din mobil, når den først har været logget på kontoen, dvs når en installatør opretter en konto for kunde og først benytter sin egen mobil for at teste anlægget, så bliver meddelelserne fortsat sendt den denne mobil, selvom installatøren logger ud, og kunden efterfølgende logger ind. Løsningen er at installatøren afinstallerer hele Nookbox app'en på sin mobil for at slette tidligere indlagte konti.

Jeg forsøger at tilslutte NookBox mod kontrolcentral, men der sendes kun alarm til app'en.

Sandsynligvis har du lagt kontrolcentralen ind i gruppe 1 sammen med Nookbox cloudtjenesten. Hver gruppe sender rapporten til den første modtager, og når denne kvitterer, standser rapporten for denne gruppe. Løsningen er at flytte kontrolcentralen til næste gruppe og gøre denne "essential", så du sikrer, at kontrolcentralen er første modtager i sin egen gruppe.

Kan man benytte Teletecs M2M SIM-kort?

Ja, det er muligt, hvis man har IP som primær tilslutning. Såfremt det kun er GPRS der anvendes går det ikke pga datamængden der kræves (ca 30 MB pr.måned).

Hvilke porte benytter Nookbox'en i netværket?

XMPP benytter port 5222, billedetransmission 8090 & alarmtransmissionen 8765.

Jeg kan ikke slukke for mit smarthjems strømudtag, den tænder automatisk igen hver gang jeg slukker 

Gå ind under indstillninger for enheden og se om du har 'Altid Til' sat som "Til", og ændre dette til "Fra"

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!