Magazine

Nyheder og artikler om sikkerhedsprodukter
DK - Håndtér flere anlæg med Paxton10 og Multi-site

DK - Håndtér flere anlæg med Paxton10 og Multi-site

27 Apr, 2021
Tobias Carlsson

Håndtér flere anlæg fra et system med den seneste programopdatering til Paxton10.

Paxtons kombinerede platform til videohåndtering og adgangskontrol- Paxton10, har fået en ny innovativ og efterspurgt opdatering. Det prisbelønnede system, gør det muligt for administratorer at håndtere flere anlæg, fordelt på byer, lande, og enda kontinenter.

- En server – omkostningseffektiv løsning som håndterer flere anlæg uden licenskrav
- 100 anlæg – udvid dit system på globalt niveau
- Op til 1000 døre og 1000 kameraer– skallerbar udviddelse og videohåndtering
- Op til 50 000 brugere – dit system kan vokse med dine behov

 

Se filmen nedenfor for at lære mere om funktionaliteten i "Multi-Site".

 


Paxton10 er det nyeste og mest kraftfulde system, udviklet af den internationale sikkerhedsproducent Paxton. Det blev lanceret i Storbritanien i 2019 og er nu også tilgængeligt for Paxtons kunder i Irland, Frankrig, Tyskland, Skandinavien, Sydafrika, Benelux og USA. Det nye system er blevet rost af flere brancheksperter samt er en favorit hos Paxton-installatører.

En Paxton-installatør og  Service VD, Bradley Lucas, sagde følgende om Paxton10: ”Takket være den enkle installationsprocess er det denne løsning vi anvender til adgangskontrol. Systemet kan håndteres hvor som helst fra. Vores ingeniører elsker at bruge det, ligesom vores kunder.”

 

Paxton har udviklet og opdateret Paxton10 baseret på feedback fra installatører og slutbrugere. Dette for at maksimere systemets fremtidige potentiale, samt for at för at virksomheder eller offentlige institutioner med flere anlæg skal kunne ekspandere. Installatørenes og kundernes behov er det som hat guidet Paxton10 til systemet, som nu kan håndtere flere anlæg.


Ved at anvende Paxton10 softwaren er det nu muligt for én Paxton10-server at håndtere op til 100 anlæg. For at tilslutte anlægene til den brugervenlige webbaserede software, anvendes en aktiveringskode til at identificere en Paxton10 styrenhed på destinationen, derefter klarer systemet resten. Funktionen Multi-site i Paxton10 kan udføres på nogle minutter, også med begrænset teknisk viden. Der behøves ikke en VPN eller nogen yderligere infrastruktur.


Selvom man anvender Multi-site, kan ét enkelt Paxton10-system stadig håndtere op til 1000 døre og 1000 kameraer. Systemadministratorer kan tilføje op til 50 000 brugere uden yderligere licensafgifter. Dette gør systemet prisbilligt og er kontinuerligt skallerbart med et enkelt tryk på en knap v.h.a. Paxtons software.
Thomas Faith, produktchef hos Paxton10 forklarer: ”Det mest imponerende ved Multi-site er dens enkelhed. Enkelt anvendelse og installation har været vores mål under hele udviklingen.”


”Netværk, og at opnå forbindelse imellan anlæg, kan være kompliceret, eftersom der findes et hav af teknik man skal have styr på. Med Multi-site findes alt det i baggrunden. Hvad installatøren eller brugeren ser, er helt problemfri eftersom vi vikelig har gjort brugerfladen intuitiv og strømlinet.”


For mere information om hvordan Paxton10 Multi-site fungerer, kan du besøge Paxtons hjemmeside her eller kontakt os gerne på telefon: 70233050

27 Apr, 2021
Written by: Tobias Carlsson
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT