Skjul

Dørtelefon

PORTTELEFON TIL DET PROFESIONELLE MARKED.

 • På Teletec finder du dørtelefoner fra producenterne Paxton og CAME BPT.

   
 
 
 

 • Dørtelefonsystemer har i dag mange muligheder ud over det, man normalt forventer. For eksempel er det mulighed at forbinde flere kameraer til porttelefon systemet og overføre ringetonen til din smartphone, så du via telefonen kan åbne døren. Systemerne kan også kommunikere via Ethernet, og mobiltelefoner og tablets kan bruges som telefonsvarer.

 
 • Net2 Entry er et smart IP-baseret dørtelefonsystem, der nemt integreres med Net2 adgangskontrolsystemet. Sammen bygger Net2-produkter et installations- og brugervenligt sikkerhedssystem, der passer til alle typer egenskaber.
   

Aktuelle Produkter

 • Prodnr: Produktnummer: 118075

  Net2 PaxLock Pro - Internal White

  PaxLock PRO er næste generation af batteridrevne dørbladslæsere. PaxLock PRO er udført i et opdateret moderne design, og hånterer både EM og MiFARE teknologi. Den kommunikerer med Net2 serveren med lav effekt, der sikrer lang batterilevetid, og via Paxtons sikre trådløse teknik Net2Air. PaxLock PRO anvendes sammen med Net2Air Ethernet Accesspunkt (bridge) for at give fordelene ved et trådløst adgangskontrolsystem. PaxLock PRO er enkelt at betjene samt let og hurtigt at montere eftersom den ikke kræve fast forsyning. PAxLock Pro internal er velegnet til indendørs montage. Paxlock PRO passar på dører med en tykkelse fra 35 mm op til 60 mm.

  Luk
  Net2 PaxLock Pro - Internal White
  Produktnyhed

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!