Græsset er grønnere på
Mälarturf i Taxinge

  • Hos Mälarturf i Täxinge blev der i foråret installeret et nyt kameraovervågningssystem da virksomheden har haft store problemer med tyveri af diesel til maskiner. Systemet er baseret på Samsungs WiseNet III kameraer og VMS softwaren er Aimetis Symphony. Virksomheden søgte efter et overvågningssystem med god billedkvalitet som var enkelt og nemt at anvende uden at give afkald på muligheden for avanceret og intelligente alarmfunktioner når en hændelse finder sted. Valget af installatør faldt på sikkerhedsfirmaet VHW Teknik og System.

”Løsningen fungerer som vi havde håbet, og vi værdsætter i særdeleshed, muligheden for på nem vis at kunne se højopløste billeder på vores Smartphones” udtaler Mats Eriksson fra Mälarturf.

”Installationen gik yderst smidigt, vi bestilte løsningen for konfigureret fra Teletec hvilket betød at vi modtog en ”plug and play” løsning så det var minimalt hvad der skulle laves af justeringer og programmering på installationsadressen, udover kabeltræk og montage” siger Peter Hawelka, VD hos VHW Teknik og System.

 
 
  • Om Mälarturf

    Mälarturf leverer færdigt rullegræs som produceres/opdrættes under de bedste betingelser ved Mälardalen. Selskabets sammenblanding af græssorterne Ängsgröe og Rödsvingel resulterer i en yderst robust og tæt græsplæne. Perfekt til villahaver, men også til store arealer som skal kunne tåle hårde belastninger som fodboldbaner, golfbaners fairways, børnehaver og fritidshjem.

Mälarturf har sit hovedkontor på Nygårds Stutteri i Taxinge, Nykvarns kommune. Selskabet er en stærk leverandør af græsprodukter og leverer blandt andet til anlægsgartnere, kommuner, og privatpersoner.

Om VMW Teknik och System

VMW Teknik & System AB er etableret i 2006 og har i dag 7 sikkerhedsteknikkere ansat. Installation og montering af svagstrøm er virksomhedens speciale og der tilbydes også installation af tyverialarmer, kameraovervågning, brandalarmer, og datanetværk.

COPYRIGHT © 2022. TELETEC CONNECT