Skjul

CAME BPT

 • DØRTELEFONSYSTEM FRA CAME

  Teletec Connect A / S er hovedleverandør for Came / BPT porttelefon til det professionelle marked i Danmark.

  Et dørtelefonsystem, særligt med integreret video, bidrager til sikkerhed og tryghed for beboere ved at vise, hvem der ringer på. Systemerne kan også bruges til at sikre og overvåge sekundære indgange, som fx bagdøre eller garager. At vælge en vandalsikker version sikrer mod hærværk.

 
 • ADGANGSPANEL

  Thangram er et funktionelt adgangspanel til X2, det nye X1 og XIP-system og kan bruges i alt fra små 1-brugerinstallationer til store systemer med op til 2.000 brugere. Det nye XIP-system bruger Ethernet til at kommunikere mellem paneler, hvilket giver stor fleksibilitet og gør det let at projektere og installere. Panelet kan tilpasses med forskellige farveindstillinger, og med dets fascinerede LED-lys og slanke design passer det til alle bygninger. Thangram har et vidvinkelkamera med nattfunktion, der giver et klart billede under alle forhold. Panelet er også designet til døve og blinde ved brug af lyssignaler.

 
 • HANDSFREE AUDIO/FARVEVIDEO SVARAPPARAT

  Perla lyd- og farvevideosystem har håndfri betjening og 3,5 "LCD-skærm, der bruger minimal energi. Telefonsvareren fås i farverne Ice White og Fusion Black. Med sit simple og moderne design passer Perla ind i de smukkeste omgivelser og er meget let at betjene. Læs mere om Perla her!
   

Aktuelle Produkter

 • Prodnr: Produktnummer: 118075

  Net2 PaxLock Pro - Internal White

  PaxLock PRO er næste generation af batteridrevne dørbladslæsere. PaxLock PRO er udført i et opdateret moderne design, og hånterer både EM og MiFARE teknologi. Den kommunikerer med Net2 serveren med lav effekt, der sikrer lang batterilevetid, og via Paxtons sikre trådløse teknik Net2Air. PaxLock PRO anvendes sammen med Net2Air Ethernet Accesspunkt (bridge) for at give fordelene ved et trådløst adgangskontrolsystem. PaxLock PRO er enkelt at betjene samt let og hurtigt at montere eftersom den ikke kræve fast forsyning. PAxLock Pro internal er velegnet til indendørs montage. Paxlock PRO passar på dører med en tykkelse fra 35 mm op til 62 mm.

  Luk
  Net2 PaxLock Pro - Internal White
 • Prodnr: Produktnummer: 117701

  Net2 Entry Premium monitor - surface mount with handset

  The Net2 Entry Premium monitor is the latest addition to our video door entry range and comes with a host of new features including free concierge management, and two-way video when used with a Net2 Entry Touch panel. Luk
  Net2 Entry Premium monitor - surface mount with handset
 • Prodnr: Produktnummer: 118452

  Net2 Entry Audio monitor - med håndsæt

  Net2 Entry Basic Audio er et nyt IP-baseret svarapparat, kun med lyd, der ved behov kan integreres med Net2 adgangskontrolsystemet. Sammen bygger Net2-produkterne et installations- og brugervenligt sikkerhedssystem, der passer til alle typer fast ejendom. Denne enhed tilbyder et prisvenligt alternativ, når video ikke er nødvendig. Luk
  Net2 Entry Audio monitor - med håndsæt

 
 • Teletec-forbindelse via Teletec ACADEMY udfører programmeringskurser, der er skræddersyet til den enkelte kunde. På vores træningscenter kan kursusdeltagere udføre praktiske øvelser på de centre og løsninger, vi tilbyder. I overensstemmelse med certifikatet udstedes et certifikat som bevis på afslutning.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!