PIR Detector HX-40RAM

HX-40RAM er en IR-detektor med anti-masking og avanceret teknologi til pålidelig detektion udendørs. HX-40RAM er, med sit lave strømforbrug og gennemtænkt design for universal sendere, specifikt rettet mod trådløse installationer med høje krav til pålidelig detektion udendørs. HX-40RAM unikke design, med en 20 ° lodret hældning fra monteringsfladen og det ledsagende beskyttende dækning, hvilket gør at detektorens linse er godt beskyttet mod direkte sollys og slitage vejr og vind.

Read more Read less
Producent: Optex
E-Nummer: 6337716
Varenummer: 111981
Lagertype: Lagervare
På Lager

HX-40RAM er en IR-detektor med anti-masking og avanceret teknologi til pålidelig detektion udendørs. HX-40RAM er, med sit lave strømforbrug og gennemtænkt design for universal sendere, specifikt rettet mod trådløse installationer med høje krav til pålidelig detektion udendørs. HX-40RAM unikke design, med en 20 ° lodret hældning fra monteringsfladen og det ledsagende beskyttende dækning, hvilket gør at detektorens linse er godt beskyttet mod direkte sollys og slitage vejr og vind. Linsen er tydeligt mærket med de ni lodrette zoner, hvilket gør det meget nemt at maskere et specifikt område i overvågningsområdet.
 

Det unikke pyro-element i HX-94 40RAM giver tætte detektionszoner til stort set at undgå falske alarmer forårsaget af hurtige ændringer i temperatur og andre miljømæssige forandringer. Med en OG logik kræves detektering fra både øvre og nedre pyro element, som effektivt udelukker falske alarmer forårsaget af eksempelvis smådyr. Avanceret temperaturkompensation sikrer høj pålidelighed, selv når den omgivende temperatur er meget tæt på kropstemperaturen.
Ved hjælp af en lys indikator kan HX 40RAM justere følsomheden yderligere i skumringen og om natten, dette er især ønskeligt i løbet af sommermånederne, når luft-og jordtemperatur hurtigt kan variere.

Den digitale signalprocessor udelukker effektivt bevægelse fra svajende vegetation i detekteringsområdet. Maskeringsbeskyttelsen justeres automatisk efter omgivelserne for at sikre højeste mulige funktion.
For at reducere risikoen for falske alarmer forårsaget af synligt lys og RFI anvendes teknikken "DCS" (Double Conductive Shielding). DCS indebærer at IR sensoren er indkapslet i et konduktivt filter som effektivt bort filtrerer RFI og hvidlysforstyrrelser (op til 100 000 Lux).

• Detektornes rækkevidde: op til 12m (85°)
• Drives af 3xCR123A batteri (medfølger ikke)
• Unik kapsling med plads til universalsender fra førende leverandører (DSC, Risco, Satel)
• Justerbar overvågningsområde på 4, 5.5, 9 eller 12m
• Skiftende alarmrelæ NC/NO
• Indgang for ekstern alarmgiver (NC kontakt) for udvidet OG logik
• Kapslingsklasse IP55
• Patentbeskyttet teknik DCS
• Avanceret temperaturkompensering
• Vægbeslag og beskyttelseskappe medfølger

Der tages forbehold for enhver fejl. Produktfunktioner og specifikationer kan ændres uden varsel.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT