Nyt videoovervågningsanlæg installeret i ICA MAXI, Enköping

  • ICA MAXI i Enköping udenfor Stockholm har i foråret installeret et nyt overvågningsanlæg med Samsung’s WiseNet III kameraer og VMS-systemet Aimetis Syphony.

    Det her føles rigtigt godt. Anlægget kommer til at hjælpe os meget i vores bekæmpelse af svind. Dels afskrækker vi mange, og samtidig hjælper anlægget os med at identificere hændelser på en effektiv måde, siger Peter Borg på ICA MAXI Enköping.

 
 
  • ICA MAXI havde i forvejen et videoovervågningsanlæg, men ønskede et bedre system for at kunne reducere svindet yderligere i butikken. Efter en grundig undersøgelse, hvor 7 tilbud blev gennemgået, faldt valget på Uppsala Teknik och Säkerhet, UTS. UTS havde tilbudt et samlet anlæg med Samsung’s nye WIseNet III kameraer og Aimetis Symphony VMS-software.

Den lethåndterbare brugerflade och den fantastiske billedkvalitet gjorde os direkte interesserede, siger Peter Borg.

Systemet består af 87 kameraer, der er installeret på en kraftfuld server, der sikrer den optimale ydelse til anlægget.

Ulf Holmström, direktør hos UTS er særdeles positiv, når han fortæller om oplægget. Både vi og Peter er meget tilfredse med resultatet og installationen gik meget let. Jeg tror, at det er det BEDSTE anlæg vi har idriftsat nogensinde, siger Ulf Holmström.

UTS har arbejdet med projektering, kontruktion og installationer af komplette videoovervågningsanlæg siden 2005. Installationerne omfatter alt fra enkle systemer med få kameraer til store komplekse løsninger med avanceret videoanalyse.

UTS har udført et rigtigt godt stykke arbejde, billederne fra vores nye overvågningsanlæg er utroligt skarpe, og anlægget er særdeles let at betjene siger Peter Borg

For mere information om Samsung WiseNet III kameraerne og Aimetis Symphony VMS, kontakt venligst Teletec og hør mere!

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT