Øget sikkerhed i Östermalmshallen i Stockholm med Paxton adgangskontrol

 • Svenske Lisa Elmqvist AB har valgt Paxton’s adgangskontrolsystem til sin delikatesse- og restaurantvirksomhed i Östermalms Saluhall i Stockholm. For at øge sikkerheden og forenkle medarbejdernes hverdag, faldt valget på Paxlock trådløse dørbladslæsere i kombination med traditionelle berøringsfrie læsere.
  Ulf Elmqvist, adm.dir. hos Lisa Elmqvist AB, mener at valget af adgangskontrolsystemet fra Paxton var enkelt.


  - Programmet er meget brugervenligt, og de trådlæse dørbladslæsere passede perfekt ind i vores virksomhed, siger Ulf Elmqvist.

Man har endda valgt at installere videoovervågningssystemet Exacqvision med IP-kameraer fra Samsungs WisenetIII-serie.

- Vi valgte Exacqvision fordi det er simpelt og let at integrere med adgangskontrolsystemet fra Paxton. Det giver en helhed, og vi slipper for at skifte rundt mellem forskellige programmer, siger Ulf Elmqvist.

 
 

Den anerkendte fisk- og skaldyrsforretning Lisa Elmqvist

 • Lisa Elmqvist AB investerer i øget sikkerhed til sin virksomhed i Östermalms Saluhall i Stockholm. Målet var at øge sikkerheden, slippe for besværlig nøglehåndtering og samtidig forenkle hverdagen for alle medarbejdere.  Valget faldt på Paxton’s adgangskontrolsystem i en kombination af Paxlock trådløse dørbladslæsere og Paxton’s traditionelle læsere. 

  - Trådløse dørbladslæsere passede perfekt ind i vores virksomhed, vi er beliggende i et af Stockholms mest originale miljøer som er bevaringsværdigt, og da læserne er trådløse, kunne de monteres direkte på døren uden kabelføring, hvilket minimerede installationstiden og påvirkning som en traditionel trådført installation medfører.

  At vi valgte trådløse dørbladslæsere indebærer også den fleksibilitet, at det er relativt enkelt at flytte enhederne til andre døre, uden synlige forandringer og uden behov for ny installation, hvilket giver en lav omkostning over tid, siger Ulf Elmqvist.

 • Ulf Elmqvist, VD Lisa Elmqvist

Mange virksomheder har i dag som målsætning at gøre den enkelte medarbejder nøglefri i virksomhedens lokaler, Lisa Elmqvist AB er ingen undtagelse. Ulf Elmqvist ville slippe for nøglehåndteringen og forenkle dagen for medarbejderne, der bevæger sig rundt i virksomhedens lokaler.

- Jeg så klare fordele ved Paxlock, da dørene nemt kan håndteres med forskellige rettighedsniveauer og opsættes til om de automatisk skal være oplåste på visse tidspunkter på dagen. At slippe for at håndtere nøgler er meget værdsat af personalet, der alle har fået udleveret deres eget adgangskort. Når vi ansætter ekstra personale, er det let at styre, hvilken rettighed hver enkelt adgangskort skal have, siger Ulf Elmqvist.

Det var også meget vigtigt at adgangskortet, der bruges til Paxlock yderligere kunne anvendes på de eksisterende adgangskontrolsystemer i Saluhallen og på andre lokationer.

- Der er samme læsertekniker i Paxlock som i andre eksisterende systemer i bygningen, hvilket var meget vigtigt. Det er skønt at kunne anvende samme kort overalt, siger Ulf Elmqvist.

Et krav fra Ulf Elmquist ved valget af adgangskontrolsystemet var også at systemet, foruden at være brugervenligt, skulle være moderne og virke fremtidssikret.

- En af de første ting jeg faldt for, var muligheden for at åbne en dør med en app i telefonen, hvis nogle fra personalet havde glemt sit adgangskort. Det var præcis den type funktioner jeg forventer mig af et moderne adgangskontrolsystem som Paxton, siger Ulf Elmqvist.

Virksomheden har yderligere valgt at installere videoovervågning og valget faldt på softwaren Exacqvision og IP-kameraer fra Samsung.
- Videoovervågningen kunne integreres med adgangskontrolsystemet, hvilket gav flere fordele som f.eks. mulighed for ubesværet at hente overvågningsbilleder fra en specifik døråbning. Integrationen indgik allerede fra begyndelsen i adgangskontrolsystemet, og medførte ingen ekstra omkostninger, siger Ulf Elmqvist.

 • Sikkerhedsleverandøren Corado Protect AB har projekteret og installeret hele løsningen med Paxton og Exacqvision til Lisa Elmqvist AB.

  - Sammen med Ulf gik vi gennem virksomhedens behov og udvalgte produkterne ud fra det. Vi har gode erfaringer med Paxlock trådløse dørbladslæsere fra andre projekter, siger Peter Kullin, Adm.Dir hos Corado Protect AB.

 • Peter Kullin, VD Coradp Protect AB

Lisa Elmqvist AB har en lang historie og er etableret helt tilbage i 1926. Ulf Elmqvist, Adm.Dir, repræsenterer den fjerde generation. Virksomheden er specialister i fisk og skaldyr og har i dag en kæde af restauranter og butikker i Sverige samt en omfattende fest- og cateringvirksomhed.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT