UPS X1 EX USB 1600 FR/SCHUKO

1600VA UPS from Infosec fra Infosec sørger for uafbrudt strømforsyning

Read more Read less
Varenummer: 120540
Lagertype: Lagervare
På Lager

Oplev den ultimative beskyttelsesniveau med X1 EX UPS-serien: - den perfekte løsning til at sikre dine personlige computere og små virksomheds-IT-systemer mod strømforsyningsproblemer og farlige elektriske forstyrrelser.

Med en imponerende kapacitet på 1600VA og 4 stk. 230V udtag, giver X1 EX UPS-serien optimal beskyttelse til dit værdifulde udstyr.

Uafbrudt drift:

X1 EX batteribackup sikrer, at dine tilsluttede enheder modtager kontinuerlig strøm, selv under korte eller længere strømafbrydelser.

Med flere minutters backup-tid kan du sikkert lukke dine programmer ned og forhindre, at kritiske funktioner lukkes utilsigtet ned.

Imponerende effektivitet:

Udstyret med Line Interactive-teknologi og automatisk spændingsregulering leverer X1 EX en høj kvalitet og konstant strømforsyning til dine enheder, selv under spændingsudsving. Dette opnås uden at bruge enhedernes interne batterier.

Energibesparende tilstand for maksimal effektivitet: 

X1 EX UPS-serien leveres med smarte energibesparende funktioner for at optimere dit strømforbrug.

Den grønne energibesparefunktion sikrer, at når ingen enheder er aktive, og UPS'en skifter til batteridrift, slukker den automatisk efter 5 minutter for at bevare batterikraften (gælder for 500/700/1000 VA modeller). D

Derudover genoplades batterierne automatisk, når UPS'en er slukket og tilsluttet strømforsyningen, hvilket giver dig ro i sindet, selv når enhederne ikke er i brug.

Simpel betjening:

X1 EX UPS-serien er designet til at være brugervenlig og nem at håndtere.

Med en simpel ON/OFF-knap har du fuld kontrol over din UPS. En indikatorlampe og et hørbart signal giver tydelig information om UPS'ens status. I tilfælde af strømafbrydelser kan du stole på den praktiske koldstartfunktion for hurtigt at genoptage strømforsyningen.

Desuden har X1 EX UPS-serien en automatisk genstartsfunktion, der aktiveres så snart strømforsyningen genetableres.

Med X1 EX UPS-serien får du ikke kun topydelse og pålidelig beskyttelse, men også en enkel og brugervenlig løsning for at sikre kontinuitet i dit arbejde.                                                                          

Vælg X1 EX for at forbedre din strømsikkerhed og beskytte dine værdifulde enheder med stil.

Der tages forbehold for enhver fejl. Produktfunktioner og specifikationer kan ændres uden varsel.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT