Illuminator IR Vario i8-1

Raytecs markedsledende IR-paneler er et absolut "must" i mange kamerainstallationer, særligt udendørs for at sikre brugbare billeder i mørke omgivelser. IR lyset er ikke synligt for det menneskelige øje, men et kamera ægte dag/nat-funktion (mekanisk IR-filter) fanger lyset og gengiver skarpe, støjfri billeder med klare detaljer selv i de mørkeste miljøer. IR-lyset sikrer samtidig kameraet mulighed for en hurtigere lukketid, der giver flere billeder/sek og skarpe billeder af objekter i bevægelse.  Raytec VARIO er en unik lyskilde, der med sine udskiftelige filtre kan tilpasses opgaven på stedet. Filtret foran dioderne kan udskiftes for at ændre spredningen på lyset, så samme lampe kan bruges uanset opgavens udformning. Det giver en bedre samlet løsning og gør installationen lettere og mere smidig. 

Read more Read less
E-Nummer: 6382522
Varenummer: 113500
Lagertype: Lagervare
På Lager

Raytecs markedsledende IR-paneler er et absolut "must" i mange kamerainstallationer, særligt udendørs for at sikre brugbare billeder i mørke omgivelser. IR lyset er ikke synligt for det menneskelige øje, men et kamera ægte dag/nat-funktion (mekanisk IR-filter) fanger lyset og gengiver skarpe, støjfri billeder med klare detaljer selv i de mørkeste miljøer. IR-lyset sikrer samtidig kameraet mulighed for en hurtigere lukketid, der giver flere billeder/sek og skarpe billeder af objekter i bevægelse. 

Raytec VARIO er en unik lyskilde, der med sine udskiftelige filtre kan tilpasses opgaven på stedet. Filtret foran dioderne kan udskiftes for at ændre spredningen på lyset, så samme lampe kan bruges uanset opgavens udformning. Det giver en bedre samlet løsning og gør installationen lettere og mere smidig. 

Produktdemo

Der tages forbehold for enhver fejl. Produktfunktioner og specifikationer kan ændres uden varsel.

COPYRIGHT © 2022. TELETEC CONNECT